(2024-05-31) nap bejegyzései

Tájházban jártunk

Május 24-én a 4.a osztály ellátogatott a Tájházba. Mindig fontosnak tartottam, hogy tanítványaim ne csak a jelent ismerjék, hanem a múltat, azt a múltat, amiben nagyszüleik, dédszüleik éltek. Pető Lászlóné Kati néni tolmácsolásában élethűszerűen röppentünk vissza  az időben évtizedeket egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Tájházban jártunk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Évzáró bemutató a színjáték tanszakon

Játékos, verses, dalokkal és gyermekjátékokkal megfűszerezett műsort láthattunk ma a színjátszós gyerekek előadásában. Látszott a lelkesedés, az elszántság, az alázat és mindezek mellett az önfeledt jókedv. A nagyok örömmel segítették a kisebbeket, a kicsik csodálva nézték a nagyobbak játékát, mely … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Évzáró bemutató a színjáték tanszakon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gondolattal, szóval, cselekedettel…a Teremtés védelméért alkotópályázat díjátadó ünnepség

Öröm és büszkeség, hogy iskolánk 3 tanulója a díjazottak között szerepel. A 300 beérkezett pályamű közül: Fotó kategória: Sinkovics Máté 1. hely Mentortanár: Tóth SándornéFogalmazás, esszé kategória: Török Annabella 2. hely Ács Veronika 3. helyMentortanár: Kotánné Kovács TímeaSzívből gratulálunk! Rendkívül … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Gondolattal, szóval, cselekedettel…a Teremtés védelméért alkotópályázat díjátadó ünnepség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva